Arkiv


  • Årsmøte

    Årsmøte

    Årsmøte i Øverbygda IL avholdes på Granlund, onsdag 18. mars kl 1900.Vanlige årsmøtesaker.Evt.saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, sendes styret innen 4. mars 2020.Velkommen!

    Les mer
  • Kvernfjellrennet lørdag 7. mars 2020 - Invitasjon og løypekart

    Kvernfjellrennet lørdag 7. mars 2020 - Invitasjon og løypekart

    Vedlagt finner dere invitasjon til Kvernfjellrennet lørdag 7. mars 2020. Se mer informasjon om rennet under fanen arrangement og Kvernfjellrennet.Invitasjon 2020.pdfKart - løypeprofil.pdf

    Les mer
  • Vårdugnad 13. mai 2019 fra kl 18:00

    Vårdugnad 13. mai 2019 fra kl 18:00

    Dugnad på Granlund mandag 13.mai 2019 fra kl 18.00.Arbeid ute og inne; raking, spyling, vindusvask, kjølerom, kaffekanner, vask av bord og stoler og evt brystpanel, støvtørk lamper, lister ol, rydding generelt. Kaffeservering.

    Les mer
  • Årsmøte

    Årsmøte

    Årsmøte i Øverbygda IL holdes på Granlund, tirsdag 12. mars kl 1900.Vanlige årsmøtesaker.Evt.saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, sendes styret innen 1. mars 2019.Velkommen!

    Les mer
  • Søndagsåpent på Hersjøhytta

    Søndagsåpent på Hersjøhytta

    Hersjøhytta er åpen hver søndag ut sesongen. Åpningstider er fra 1030 - 1500 i januar, og 1030 - 1530 i februar og mars. Kaffeservering, nystekte vafler og kiosk. Alle er velkommen!

    Les mer
  • Fakkeltog Nyttårsaften 2018

    Fakkeltog Nyttårsaften 2018

    Vi går til Granlund Idrettspark hvor det blir servering av gløgg og pepperkaker i klubb-huset. Det blir utdelt fakkeltog på oppmøtestedene.

    Les mer
  • Hersjøhytta i påska

    Hersjøhytta i påska

    HERSJØHYTTA I PÅSKA Hersjøhytta er åpen Palmesøndag og fra Skjærtorsdag til og med 1.påskedag, fra  kl 10.30 -16.30. Salg av kioskvarer, mat og drikke.   Skjærtorsdag er det Påskeandakt kl.12. Salg av rømmegrøt og spekemat.  Langfredag er Hersjøhytta kontrollpost

    Les mer
  • Ta turen til Hersjøhytta

    Ta turen til Hersjøhytta

    Ta turen til Hersjøhytta, som er åpen hver søndag fra kl 10.30! 

    Les mer
  • Demonstrasjon av felle-ski 5.februar

    Demonstrasjon av felle-ski 5.februar

    Les mer
  • Søndagsåpent på Hersjøhytta!

    Søndagsåpent på Hersjøhytta!

    Hersjøhytta er åpen hver søndag fram til påske fra kl 1030 til kl 1500 i januar, (1530 i februar og 1600 i mars). Kaffeservering, nystekte vafler og kiosk. Alle velkommen!

    Les mer
  • Ønsker du å støtte DITT idrettslag? Bli medlem!

    Ønsker du å støtte DITT idrettslag? Bli medlem!

    Trykk på linken så får du opp giroen til medlemskontigenten!Medlemskontingent2016.pdf

    Les mer
  • Tømmertransport endrer løypa til Hersjøhytta

    Tømmertransport endrer løypa til Hersjøhytta

    På grunn av en kort periode med tømmertransport fra Hersjøhytta til Bårdsgården, er ski-traseen flyttet til scooter-traseen bak Hersjøhytta. Det vil altså fortsatt være skispor til Hersjøhytta, men med litt endret trasé. Fra Bårdsgården og opp til Hersjøkjølen vil det bli prøvd å legge spor på veika

    Les mer
  • Mye snø og fine skiforhold ved Hersjøen

    Mye snø og fine skiforhold ved Hersjøen

    Snøen har lavet ned den siste uka - og ved Hersjøhytta meldes det om flotte skiforhold. Hytta er åpen og klar til å ta i mot store og små skiløpere.

    Les mer
  • Gode besøkstall for Hersjøhytta

    Gode besøkstall for Hersjøhytta

    Vintersesongen er i full gang i Hersjøhytta - og en rekke skiglade gjester velger å ta turen innom om søndagene.Den første søndagen i vinterferien la over 200 personer inn en rast i hytta - og neste søndag er det atter nystekte vafler på menyen.

    Les mer
  • Velkommen til Hersjøhytta 6. juledag

    Velkommen til Hersjøhytta 6. juledag

    Selv om snøen ser ut til å la vente på seg også i år, vil Hersjøhytta etter alt å dømme sesongåpne 6. juledag, altså 30. desember. Her må vi likevel ta forbehold om svært vanskelige værforhold.Hytta vil være åpen fra 10.30 til 15.00. I tillegg til servering av gløgg og pepperkaker, vil det også bli

    Les mer
  • Hyggekveld/visekveld i Hersjøhytta

    Hyggekveld/visekveld i Hersjøhytta

    4.juni kl 18.30 arrangerer Neatrall en hyggekveld/visekveld i Hersjøhytta.Møt opp og bidra til en trivselskveld med mye sang og musikk!

    Les mer
  • Takk for i år!

    Takk for i år!

    Hersjøhytta kan se tilbake på nok en flott sesong og vil rette en takk til samtlige som har bidratt til å holde hytta åpen.I påskeuka tok mange turen innom; langfredag var det 250 besøkende i Hersjøhytta, hvorav 160 deltok i Hersjøen rundt. Lørdag tok også 100 personer turen innom - og noen fikk til

    Les mer
  • Hersjøhytta i påska

    Hersjøhytta i påska

    Hersjøhytta har følgende åpningstider i påska: Palmesøndag, skjærtorsdag -1.påskedag. 10.00-16.30 alle dager! Torsdag er det påskeandakt kl.12.00.og salg av rømmegrøt og spekemat.Lørdag selger vi aviser! Velkommen innom. Ønsker alle ei riktig God Påske!

    Les mer
  • Over 200 besøkende på Hersjøhytta

    Over 200 besøkende på Hersjøhytta

    Søndag 18. januar hadde hele 212 personer skrevet navnet sitt i gjesteboka i Hersjøhytta. Det var flotte forhold i løypa - både for de som gikk på ski, satt i pulk - eller som valgte å gå på beina.

    Les mer
  • Flyfoto over Hersjøhytta

    Flyfoto over Hersjøhytta

    Bernt Kulseth har på oppdrag fra styret i ØIL tatt flyfoto over Hersjøhytta og Hersjøen.

    Les mer
Levert av IdrettenOnline