Jostein Moslet - Årets ildsjel 2017

Postet av Øverbygda IL den 12. Nov 2017

Selbu Idrettsråd har enstemmig valgt Jostein Moslet fra Øverbygda Idrettslag som Årets ildsjel i Selbu. Jostein ble tildelt ildsjelprisen ved Idrettens Hederskveld, den 6. oktober 2017 i Trondheim.

Jostein har vært medlem og aktiv idrettsutøver som har representert Øverbygda IL i en årrekke, der langrenn var hans gren i mange år og i de senere år som aktiv mosjonist og turrenndeltaker. Han er en støttespiller for alle som jobber med og for laget. Han har stor kunnskap og vet det meste om lagets historie og bygg /anlegg som idrettslaget besitter.

Jostein har i alle år siden tidlig på 1990- tallet vært aktiv på trenersida i klubben. Han var aktiv som trener også i den perioden han selv var aktiv utøver, og hans resultater inspirerte dermed de yngre i idrettslaget. Jostein tok seg tid til andre selv om han brukte mye tid på ski for egen del. Han har vært trener for alle aldersgrupper på ski, med tidlig oppstart om høsten med barmarkstreninger og gjennom en lang vintersesong med treninger og konkurranser. Han har fulgt opp utøvere når de har reist ut på konkurranser og bistått med smøring av ski og kommet med tekniske og taktiske vurderinger og bistand, dette også uten at noen av hans egne barn har vært med. Han har gjennom flere år vært leder for skiavdelinga i Øverbygda IL og gjennom dette hatt ansvar for å bistå andre som har tatt på seg ansvar for grupper osv. Han har holdt et utall smørekurs for foreldre som har kommet med sine håpefulle og har ønsket bistand i denne etter hvert edle kunst. Jostein har vært teknisk delegert for en rekke skirenn i hele dalføret og har etter vår oppfatning, fulgt opp den jobben til alles tilfredshet. Som leder for skiavdelinga i ØIL har Jostein satt sitt preg på og jobbet aktivt for ulike skirenn i regi av idrettslaget og her kan nevnes Kvernfjellrennet, Neasprinten, Neastafetten og første utgave av Pilgrimsrennet. Jostein er en bauta i slike sammenhenger og har alltid full oversikt, er hardtarbeidende og svært god til å samarbeide med andre. Han stiller alltid høye krav til egen innsats og pålegger seg selv mye arbeid i sitt engasjement. Jostein Moslet satt som leder for Øverbygda il 5 år; fra 2010 – 2015 og han fikk i denne perioden utrettet mye i styresammenheng. I tillegg til lederfunksjon var han fortsatt trener for grupper i skiavdelinga. I perioden som leder jobbet Jostein aktivt for å fremme laget og legge til rette for aktivitet for alle. Stikkord er utvidelse av fotballbane, rulleskiløype, oppgradering skiskytteranlegg og lysløype Granlund, aktiv supporter i arbeidet rundt Nea løypemaskin, skitrase` og framdrift i arbeidet rundt Hersjøhytta for å nevne noe.  Jostein er en kar med stor dugnadsånd og han har en god evne til å få med seg andre i arbeidet. Han tar alltid ansvar i klubbens arbeid gjennom idrettslagets delengasjement i f.eks Pilegrimsrittet, Tydalsfestivalen og tidligere den store jobben vi hadde i forbindelse med Sommerfestivalen. Jostein stiller alltid opp!

Øverbygda IL setter stor pris på den jobben og det Jostein alltid bidrar med til- for og rundt klubben vår og dens ve og vel. Derfor ønsker vi at Jostein kan bli Årets Ildsjel 2017.

May Inger Vollan Marstad Leder ØILVårdugnad på Granlund

Postet av Øverbygda IL den 17. Apr 2017

Torsdag 27. april kl 18:00 blir det dugnad på Granlund idrettspark

 • vasking
 • raking
 • kosting
 • spyling


Ta med bøtte, vaskeutstyr og rive!


Servering til alle som blir med og tar i et tak :)Årsmøte i ØIL

Postet av Øverbygda IL den 25. Feb 2017

14. mars kl 1900 på Granlund idrettspark, avholdes årsmøte for ØIL.

SAKSLISTE

 1. Åpning
 2. Godkjenne innkalling
 3. Godkjenne saksliste
 4. Valg av ordstyrer, sekretær og 2 til å underskrive protokoll
 5. Årsmeldinger og regnskap
 6. Kontigenter og leiesatser
 7. Budsjett
 8. Endring av organisasjonsplan ØIL
 9. Valg
 10. Avslutning

Søndagsåpent på Hersjøhytta!

Postet av Øverbygda IL den 11. Jan 2017

Hersjøhytta er åpen hver søndag fram til påske fra kl 1030 til kl 1500 i januar, (1530 i februar og 1600 i mars). Kaffeservering, nystekte vafler og kiosk. Alle velkommen!Trekking av trimbøker høst 2016

Postet av Øverbygda IL den 10. Jan 2017

TREKNING TRIMBØKER HØST 2016:

Holtet - Roger Langseth
Holtet - Anne Mork
Storåsen - Aslaug Korsvold
Selbutunet - Peder Hoem
Kulsetbrua - Marit Kjøsnes Renå
Røsseth - Janne Ingveig Uthus
Karihaugen Østrungen - May Aftret
Karihaugen Østrungen - Anne O. Moslet
Raskgråndalen - Borgar Krogstadmo
Gruva Østr.vegen - Tor Stokke
Bringen - Berit Garte
Bringen - Terje Eidem
Bringen - Sigrid M. Øhlen
Minnesmrk. Østrungen - Marit Moen
Brustad - Aslaug Kulset
Storsten - Per Aunehaugen
Kalvåa - Ingeborg Borseth
Feldalen - Eva Guldseth
Hersjøhytta - Torill Nyheim
Hersjøhytta - Brit Åse Velve + Topsy
Seljeåsen - Bjørg Janne Græsli
Vorfjellet - Knut Morten Stokke
Storgråna - Rolf Johan Kulset
Storgråna - Anne Selboe
Sagbakken - Ane Stai
Sagbakken - Jon Ingvar Moslet
Hersjøåsen - Oliver N. Andersen
Tvillingstenene - Kjell J. Uthus
Sagmoen - Markus Lundemo

Vi gratulerer alle flinke trimere :-) Supert at dere skriver navnet deres i trimbøkene våre !!