Rulleringsplan for vaffelsteking på Kafé Granlund torsdager høsten 2015

Postet av Øverbygda IL den 11. Okt 2015


Kafé Granlund


I forbindelse med ski/barmarkstreningene på torsdagskveldene, vil det også denne høsten/ vinteren bli vaffelservering på Granlund med åpen kafe fra kl 18.00 til kl 20.00.

Det blir salg av nystekte vafler og kaffe. Alle barna får gratis vafler og saft. Alle andre kafe-gjester må betale 15 kr for en halv vaffelplate og 15 kr for en kopp kaffe (da får de gratis påfyll).

Vi ønsker at dette skal være et sosialt treffpunkt i grenda vår, hvor ALLE kan komme innom. Man trenger absolutt ikke å ha med barn på skitrening for å benytte seg av kafe-tilbudet. Alle er hjertelig velkomne, for å spise vafler, kanskje treffe naboen eller for å ta en liten trimtur alene eller sammen med andre i området rundt Granlund før kaffekosen.

Til å steke disse vaflene ber vi så pent om hjelp også i år, fra mødrene (eller fedrene) til barna som er med på skitreningene. Ungene synes det er topp med vafler til kveldsmat en gang i uka. De som stiller opp som instruktører for oss gang etter gang, slipper å steke vafler i tillegg. Noen bestemødre har også sagt ifra at de kan hjelpe oss med kafedriften, så det ser ut til at det bare blir en torsdagskveld pr. mamma (evt. pappa) i løpet av vinteren.

Vi har lagt opp til at det skal være to personer på kjøkkenet hver torsdag. Kafeen åpner som nevnt kl. 18.00 og oppmøte er kl.17.45. Da kommer nemlig skiinstruktørene og låser opp dørene. Ønsker man å begynne og steke vafler tidligere, så kan man selvsagt hente nøkler hos Stein Fremo, men vi mener ikke at det er nødvendig. Ungene er ferdig med skitreningen kl. 19.00, så da blir det omsetning av vaflene. Kafeen er åpen til kl 20.00. Da blir det å rydde kjøkkenet, telle opp pengene, slukke lysene og låse dørene. Nøklene må eventuelt leveres hjem til Stein umiddelbart etterpå.

Hver person må ta med seg minimum 5 liter vaffelrøre hjemmefra. Vaffeljern er det på Granlund. I skapet hvor vaffeljernene står, har vi også lagt noen poser med vaffelmix i tilfelle noen skulle gå tom for røre. Flytende margarin til denne mixen står i kjøleskapet. I kjøleskapet står også brunost, hvitost, smør, jordbær- og bringebær-syltetøy. Saft og kaffe finnes i skapene. Kaffen lages på kaffetrakteren (oppskrift på veggen). Når det ser ut til at det nærmer seg at det går tomt for varer, må det straks gis beskjed til Tove TB om dette, slik at hun får handlet inn mer.

Oppe på kjøkkenskapet står en hvit eske med 300 kr i vekselpenger. Der ligger det også oppgjørsskjemaer som må fylles ut og underskrives av begge to. Når dere forlater, skal det ligge igjen 300 kr i vekslepenger til neste gang i boksen oppe på skapet. Overskuddet sammen med oppgjørsskjemaet leveres Ingrid Kristine Fremo umiddelbart etter kafe-kvelden. Har dere anledning, kan dere også ta med pengene i banken selv, og sette dem inn på kontoen til ØIL der. Kvittering og oppgjørsskjema må da sendes kasserer i ØIL, Kerstin Rolseth

Håper at dere har anledning til å steke vafler for oss en kveld i vinter. Tusen takk for hjelpa og lykke til!

Hvis oppsatt dato ikke skulle passe, må dere selv sørge for å bytte med noen andre på lista. Går ikke det, må dere varsle. Ring ved spørsmål.

Med vennlig hilsen
for styret i Øverbygda idrettslag

Ingrid Kristine Fremo tlf 928 08 881
Tove Trondsetås Bjerken tlf 951 54 445KAFFEKVELDER PÅ GRANLUND HØSTEN 2015.

15. oktober Ingrid Kristine Fremo og Tove T Bjerken

22. oktober Hilde Slind Stokke og Hildegard Haave

29.oktober Linn Hege Hoem og Laila Paulsby

5. november Kerstin Rolseth og Iris Martinsen-Aune

12. november Kristin Hoem og Kari Ingeborg Hoem Rotvold

19.november Siv Toril Sørmo og Wanja Løwø

26.november Ingen trening (skisamling Bruksvallarna)

3. desember Grete H Mogård og Maria Langli


JULEFERIE.

Videre lister for vinteren kommer i desember


NB! Lista blir ikke levert i papirform i år, men legges ut i ulike Facebookgrupper, samt her på hjemmesida til ØIL: Rulleringsplan

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.